PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE
Szanowni Państwo, sala w Ośrodku w Revicie ul. Górna 33, Szklarska Poręba to doskonałe miejsce na zorganizowanie przyjęcia z okazji Pierwszej Komunii Świętej, WESEL, IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, BANKIETÓW I BIESIAD FIRMOWYCH
Bankiety - cena już od 59zÅ‚ , oferta na przyjecia poniżejÂ
Przytulne wnętrza, wykwintna polska kuchnia, profesjonalna, miła obsługa, sprawią, że przyjęcie nabierze charakteru podniosłej, niezapomnianej uroczystości.
Â
Do dyspozycji oddajemy salę, która może pomiescić jednorazowo do 70 osób. Na większe imprezy zapraszamy do ogrodu przy obiekcie, w którym możemy zorganizować przyjęcia do 200 osób.
Â
Â
Szanowni Goście
Przyjęcia organizowane w Revicie słyną z wysokiej jakości serwowanych dań, profesjonalnej obsługi i różnorodności atrakcji towarzyszących. W standardzie każdego przyjęcia gwarantujemy Państwu:
Â
Wystrój kwiatowy
Pokrowce na krzesłach (w przypadku przyjęć w ogrodzie)
Ogrodzony bezpieczny ogród, placem zabaw i mini zoo dla dzieci
Bezpłatny parking
Â
Menu I – 100,00 zÅ‚/os
Â
Zupa :
Zupa - krem z cukinii z grzankami
Danie główne :
pierÅ› z kurczaka po Hawajsku z ziemniakami i bukietem warzyw
Â
Deser:
kruche ciasto ze śliwką
Przystawki (na półmiskach w stole):
Wiejski stół -stół szwedzkiÂ
Półmisek pomidorów z mozzarellą, pesto i świeżą bazylią
Sałatka jarzynowa, i makaronowa
Mieszane sałaty z fetą, świeżymi warzywami, oliwkami i sosem vinegret.
Roladki z pieczonego schabu faszerowane musem chrzanowym pod galaretÄ…
Roladki drobiowe trzy smaki (ze szpinakiem, warzywnym joulienne i serem feta, z owocowym suszem)
ChrupiÄ…ce pieczywo
Masło , pieczywo
Â
Â
Menu II – 165,00 zÅ‚/os
Zupa :
Rosół z makaronem
Danie główne :
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym podawane z pieczonymi ziemniakami i bukietem warzyw
Deser:
Domowa szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
Przystawki (na półmiskach w stole):
Półmisek wędlin z własnej wędzarni i mięs pieczonych z piklami i ćwikłą
z chrzanem
Tortilla z grillowanym kurczakiem , świeżymi warzywami, rucolą i oliwkami
Półmisek pomidorów z mozzarellą, pesto i świeżą bazylią
Mieszane sałaty z fetą, świeżymi warzywami, oliwkami i sosem vinegret.
Śledź trzy smaki (marynowany w ziołach, po kaszubsku, w śmietanie)
Roladki z pieczonego schabu faszerowane musem chrzanowym pod galaretÄ…
Roladki drobiowe trzy smaki (ze szpinakiem, warzywnym joulienne i serem feta, z owocowym suszem)
ChrupiÄ…ce pieczywo
Masło smakowe
Â
Menu III – 175,00 zÅ‚/os
Przystawka serwowana:
Figa marynowana z szynką parmeńską i mozzarellą podawana na kruchych sałatach polana sosem balsamicznym
Zupa do wyboru:
Staropolski żurek z jajkiem i kiełbasą
Rosół z makaronem
Danie główne do wyboru:
Kacze uda duszone w ziołach w sosie z czarnej porzeczki podawane
z ziemniakami opiekanymi i pieczonym jabłkiem
Soczysty schab w sosie borowikowym podawany z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi
 Deser serwowany:
Lody własnego wyrobu z prażonymi płatkami migdałów podawane na sosie karmelowym
 Przystawki zimne (na półmiskach w stole):
Półmisek mięs pieczonych i wędlin z własnej wędzarni z piklami i ćwikłą
z chrzanem
Deska serów z krakersami winogronami i bakaliami
Trio pasztetów polskich (drobiowy, wieprzowy, z dziczyzny)
Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi i grzankami polana sosem vinegret
Mieszane sałaty z marynowaną gruszką, burakiem, orzechem włoskim, sosem balsamicznym, oprószone serem dojrzewającym
Roladki z wędzonego łososia faszerowane ricottą i świeżym szpinakiem
Pieczone papryczki faszerowane ziołowym twarożkiem, burakiem i gruszką
Tatar wołowy na liściach cykorii
ChrupiÄ…ce pieczywo
Masło smakowe
Deser w bufecie:
Â
Patera owoców filetowanych
Patera ciast domowych
 Pozostałe dania do wyboru
Â
Zupy zamiennie:
Zupa sezonowa
Flaczki z chrupiącą bułeczką
Â
Â
Dania główne zamiennie do w/w zestawów:
Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami z wody i kapustą zasmażaną
Grillowany filet z łososia podawany z masłem czosnkowym, miksem kolorowych sałat i ziemniakami opiekanymi
Delikatna pierÅ› z kurczaka faszerowana serem kozim i suszonymi pomidorami w sosie kaparowym podawana z ziemniakami z wody i bukietem warzyw
De volaille z młodymi ziemniakami z koperkiem i miksem kolorowych sałat
Mix mięs duszonych karkówka/szynka/schab w sosie chrzanowym/śliwkowym/borowikowym/pieprzowym z kluskami śląskimi i surówką z buraczków
Â
Menu dla dzieci
Â
Zupa
Rosół z makaronem
Dania główne do wyboru
Panierowane fileciki z kurczaka podawane z frytkami i surówką z marchewki i ketchupem
Chrupiący filecik z dorsza z frytkami i surówką z marchewki i jabłka
Deser:
Â
Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
Dzieci do 3-go roku życia bezpłatnie,
Dzieci powyżej 3-go roku życia 50% ceny wybranego menu
Â
Tort komunijny
Â
Koszt od 110,00 zł/kg (cena uzależniona jest od smaku oraz od kształtu tortu).
Â
Proponowane smaki:
Åšmietanowy
Åšmietanowy z owocami
Czekoladowy z wiśniami
Mus malinowo -żubrówkowy
Advocatowy
Cappucciono
Orzechowy
Kawowy
Serwowanie tortu przyniesionego przez GoÅ›cia – 200,00 zÅ‚
Pokoje dla gości w cenie obniżonej o połowę